Craftbeer-entusiast sökes!

I vår mysiga och välbesökta bar har vi för närvarande 230 olika öl. Nu söker vi en craftbeer-entusiast med stor kunskap om öl samt barvana som är intresserad av att hoppa in och jobba här när vår ordinarie beertender Henrik behöver vara ledig eller jobbar med sitt andra jobb. OBS det räcker inte med att vara intresserad av öl eller att tycka öl är gott. Här krävs någon som kan vägleda våra ölintresserade gäster genom öldjungeln. Och så ska du vara glad, trevlig och verkligen gilla att ge god service förstås. Intresserad? Mejla till post@beerditch.com och berätta kort om dig själv. Vi är självklart kollektivanslutna och betalar avtalsenlig lön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s