Nu börjar Quiz Ditch igen!

Nu börjar Quiz Ditch igen!
Dags att starta upp vår populära upplevelsequiz efter sommaruppehållet. Vi vet att många har längtat, inte minst våra fina quizmasters som har längtat efter ER. Av olika anledningar har vi valt att flytta quizen till torsdagar, vi hoppas att det passar bra för alla quizare. Start torsdagen den 27 augusti kl 20.30 och sedan kör vi varje torsdag fram till jul. Som vanligt blir det allmänbildningsfrågor blandat med smaka, lukta, lyssna, känn. Och så blir det Twist-frågor förstås, tre slumpvisa frågor ur vårt TP-spel, första med rätt svar får en Twist-påse. Sätt ihop ett lag på max 5 personer och kom, kanske blir det ni som vinner den fina delikatesskorgen. Boka gärna bord, det brukar bli FULLT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s