Nu ändrar vi menyn!

Vi har lyssnat på olika önskemål och synpunkter på vår meny från våra kloka gäster och vi har funderat på hur vi ska kunna servera maten snabbare i högtrafik så att ni slipper vänta så länge. Efter en del diskuterande och smakande har vi kommit fram till några förändringar i menyn som vi tror gör vår mat bättre och också kortar ner väntetiden. Så här tänker vi:

1. Bacon- och ädelost burgaren blir permanent under namnet Bacon Blue cheese. Den blev otroligt populär som månadens burgare så därför testar vi att lägga in den i vår ordinarie meny. Det betyder att det även finns möjlighet att välja bacon som tillval på de andra burgarna om man vill.

2. Fish & chips försvinner. Ja, tyvärr, vi vet att den har sina fans men vi har hela tiden känt att den inte är bra nog. Eftersom vi inte får fritera något i vårt kök så har vi tvingats använda förfriterad fisk som värms upp i ugn. Resultatet har blivit sådär, om vi ska vara ärliga. Dessutom tar den lång tid att fixa vilket har varit en bromskloss i köket. Alltså, bort med den.

3. Salladen försvinner. Vi säljer ytterst lite av den men tvingas ändå ha bröd hemma som passar till. Även den är något av en bromskloss i högtrafik.

4. Mackorna försvinner. De stoppade också upp vårt arbete i köket genom att ta lång tid och vara ganska pilliga att göra. Nu vet vi att några vill protestera men vänta lite och läs punkt 5:

5. Filodegspajer gör sin entrée! I ett samarbete med fina Organic Bakery på Amiralsgatan här i Malmö kan vi nu erbjuda två olika filodegspajer med sallad. Den ena är deras egen svamp- och purjolökspaj, en populär klassiker som även passar för veganer. Den andra har vi specialbeställt och den har samma ingredienser som vår populäraste macka, alltså chevréost, honung och chiliflakes. Så ni som gillade mackan kan fortfarande få den men i en lite annan förpackning som vi tror att ni kommer att tycka om.

Se den nya menyn här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s