Nu börjar Quiz Ditch igen!

Många har frågat när våra quiz-kvällar börjar igen och nu är det äntligen dags! Denna höst har vi valt att lägga quizen på torsdagar, vi hoppas det ska passa alla quizzare. Som vanligt börjar vi 20.30 och som vanligt råder vi alla att komma senast kl 20 och ännu tidigare om ni vill äta innan (gärna redan kl 19 eller i alla fall 19.30) eftersom det brukar bli lite trångt i baren och busy i köket precis innan vi börjar. Även denna gång bjuds det på ett spännande upplevelsequiz där lagen får svara på alla möjliga kluriga frågor och på vissa av dem får man använda smak, lukt, känsel eller sin skarpaste syn eller hörsel för att kunna svara rätt. En av frågorna är alltid ”Gissa fatölen”, då får man ett litet smakprov från någon av kranarna och får gissa vilken. Svårare än man tror… Kvällens bästa lag vinner alltid en korg med diverse spännande delikatesser, utvalda av quizmastern. För dem som gillar individuell tävlan kör vi förstås Twistfrågorna; tre slumpvisa frågor ur vårt fina gamla TP-spel från ca 1984. Först med rätt svar får naturligtvis en Twistpåse. Och i slutet av säsongen utser vi höstens bästa lag med fina priser så kör hårt redan från början!

Säsongspremiär för Quiz Ditch är torsdagen den 27 augusti. Sätt ihop ett lag med max 5 kluriga typer och kom! Boka gärna bord för det brukar bli fullt. Mejla din bokning till post@beerditch.com eller ring 040-969193 under våra öppettider.

Välkommen till Quiz Ditch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s