Missa inte öltipspromenaden!

Öltipspromenad med Sällskapet Malte!
Lördagen den 23 maj är det dags för Sällskapet Maltes årliga öltipspromenad. Vandra runt på pubar i Malmö och gissa vilken öl du får på varje ställe.Det handlar om mindre smakprov som du köper till specialpris. Alla är välkomna, ingen anmälan krävs och tipslapp får du på någon av de deltagande pubarna. Hos oss till exempel. Tipspromenaden börjar när de deltagande pubarna öppnar och denna dag öppnar vi redan kl 15. Promenaden avslutas kl 20 men vi fortsätter förstås att ha öppet till 01 som vanligt.
Mer info kommer inom kort på Maltes hemsida. Länk till Facebookeventet här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s