Ettårskalas på Beer Ditch!

Nu har vi snart varit igång ett helt år. Och vilket spännande och roligt år det har varit! Det vill vi förstås fira och vi hoppas att DU vill vara med!

Lördagen den 6 juni firar vi födelsedagen. Vi öppnar redan kl 15 och sedan blir det öppet hus fram till 01 med en smarrig buffé till jubileumspriset 75 kronor. Inte vår vanliga meny denna kvällen alltså. Och så bjuder vi på födelsedagstårta förstås, så långt lagret räcker.Diverse spännande specialöl kommer att presenteras och även andra överraskningar kan dyka upp under kvällen. Kl 21 spelar ett av våra favoritband, Fallen Trees. Missa inte detta, boka gärna bord på post@beerditch.com eller ring 040-969193 under våra öppettider. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s