After Work med Chocolate stout milkshake!

Nu är det snart Kristi Himmelsfärd och långhelg för många. Vår på riktigt alltså! Torsdagen den 14 maj är det helgdag och då har vi stängt. Men på onsdagen den 13 maj kör vi after work för alla sugna. Vi startar tidigt för dig som jobbar kort dag; vi bjuder på snacksbuffé och skön vårstämning från kl 15. Denna dag lanserar vi vår nya chocolate stout milkshake – det bästa av två världar: öl och milkshake i ett! Eller prova våra vanliga milkshakes som nu finns i två nya vårsmaker: citron/lime eller noisette. Har vi tur med vädret kan du mysa på vår sköna uteservering förstås. För den spelsugne har spelbordet utökats med nya roliga spel, väl värda att testa. Välkommen till en skön after work på Beer Ditch – ditt vardagsrum!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s