Spring Ditch – Valborg på Beer Ditch!

Torsdagen den 30 april – Valborgsmässoafton – förvandlas Beer Ditch tillt Spring Ditch kl 16.30-01.00. Kom och fira in våren och Valborgsmässoafton med oss! Vi bjuder på snacksbuffé och skön vårstämning och det populära slumpölslotteriet är tillbaka. Du betalar 70 kronor, väljer ett nummer och så får du en slumpvis utvald öl som är värd MINST 70 kronor men kanske mycket mer. Kasta dig ut och våga prova nya smaker! Och så lanserar vi nya vårfräscha milkshaken lemon/lime. Kanske blir det andra små överraskningar också…
Vi drar igång 16.30 som vanligt, boka gärna bord på post@beerditch.com. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s