Nytt år – nya äventyr!

Efter en lång ledighet är det nu dags att ta nya tag. Eftersom vi inte varit lediga sedan förra julen (ja, om man inte räknar några futtiga dagar i midsomras) utan slavade i 30-gradig värme hela sommaren så tyckte vi att vi var värda lite ledighet under jul- och nyårshelgen. För att inte tala om att NI är värda en pub med personal som är pigg och vaken och inte serverar en IPA när ni vill ha en suröl. Alltså tog vi hela TVÅ veckor ledigt för att ladda batterierna, vilken dröm! Och efter två veckors slöande, öldrickande (Thorsten) och marsipangrisätande (Johanna) så är vi på G. Nu ser vi verkligen fram emot en senvinter och vår med er, kära pubbesökare.

En hel del nya saker har vi på gång denna vår, bland annat kommer det inom kort att bli möjligt att hyra Beer Ditch på dagtid för kreativa möten eller konferenser. Vi fixar fika och/eller lunch, antingen från vår vanliga meny eller så hittar vi på något nytt tillsammans. Och behöver ni en rutinerad och inspirerande moderator eller workshopledare så har vi såna på plats också; Johanna har lång erfarenhet av att hålla utbildningar och workshops inom områdena hållbar utveckling och kommunikation bland annat. När hon inte fixar mat till hungriga pubgäster så driver hon företaget Ekne ecology på femte året. (Dock på deltid nuförtiden). Läs mer på http://www.ekne.se om ni är intresserade.

För att kunna erbjuda ändamålsenliga möteslokaler så krävs förstås en bra projektor för presentationer. En sådan är införskaffad och ska snart skruvas upp i taket. Det kan dock dröja lite eftersom Thorsten hävdar att den måste provas hemma först. Så att man ser att den funkar bra alltså. Detta måste tydligen testas väldigt grundligt med ett stort antal filmer…

Någonstans mellan två filmer uppstod tanken på filmkvällar på Beer Ditch. Det skulle väl vara kul? Den tanken ska få mogna lite men när vi kommit på hur och när så återkommer vi. Den som har idéer kring detta är välkommen att höra av sig.

Något annat vi har på tapeten är födelsedagskalas. Vi har haft ett antal spontana födelsedagsfirningar hos oss under hösten och då tänkte vi att varför inte växla upp en smula för de som vill. Dvs att vi kan fixa det där lilla extra för att göra födelsedagsgrisen glad; Fin dukning, särskild meny, tårta, godis, saker som brinner och sprakar etc. Ni berättar vad ni vill ha så ska vi göra vårt yttersta för att fixa det. Det enda vi inte fixar är möjligheten att abonnera hela lokalen. Ni får gärna boka många bord men inte hela lokalen i den meningen att dörren stängs för andra. Vi vill inte att våra ordinarie kunder som bespetsat sig på en trevlig kväll hos oss ska mötas av en skylt som säger att de inte är välkomna. Även om alla bord är upptagna så ska det alltid finnas möjligheten att slinka in och ta en öl i baren. Det känns viktigt för oss, vi hoppas att det funkar för er.

När det gäller ölen så finns det planer på att ordna ölprovningar framöver, något som vi vet att många gäster skulle uppskatta. Många vill prata öl med Thorsten och med vår beertender Henrik men det finns inte alltid tid att utveckla resonemangen som man kan göra under en provning.Thorsten jobbar nu också för fullt med att gå igenom hela ölsortimentet för att se hur det kan förbättras och utvecklas. Det känns roligt att kunna säga att vi nu har 200 sorters öl och vi får mycket positiv feedback från våra gäster, men det finns ju ingenting så bra att det inte kan bli ännu bättre. Alla som har synpunkter på vilka sorter, bryggerier eller nationaliteter vi ska satsa mer på är välkomna med synpunkter. Bara mejla Thorsten på thorsten at beerditch.com

Mer kul på gång: Våra upplevelsequizar – Quiz Ditch – blev jättepopulära under hösten så det känns roligt att kunna meddela att de börjar igen på tisdag den 13/1 och sedan kör vi varje tisdag 20.30. Här testas din allmänbildning på ett roligt sätt med många möjligheter att smaka, lukta och känna på saker och sedan gissa. Sätt ihop ett lag och kom!

En spännande vår som sagt och detta är bara början. Vad roligt det ska bli att få dela den med ER! Håll koll i vårt kalendarium här på webben och följ oss på Facebook och/eller Instagram så missar ni inget. Välkomna till Beer Ditch!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s