Oj, oj, oj!

Invigningen är över och vilken invigning sedan! Vi trodde nog att det skulle komma mycket folk på kvällen men redan när vi öppnande klockan tre var det kö utanför. Det var till största delen folk som gick Sällskapet Maltes öltipspromenad som kom på ett tidigt besök, vilket vi är otroligt glada och stolta över. Sedan fortsatte det i samma stil hela kvällen med fullt ös och långa köer till baren tills vi fick kicka ut de sista glada gästerna kl 01. Våra personalresurser räckte inte riktigt till för denna anstormning men som tur är hade vi vänner på plats som genast ryckte in och hjälpte till med disk och plock. Vilka hjältar! Hjältar var också ni som stod i den stundtals långa barkön utan att klaga. En eloge till er! Vi har också fått massor med positiv feedback från er som var på invigningen vilket gör oss väldigt glada, tack för det!

Det har varit ett otroligt slit med att hinna bli klar med allt som ska göras. Dessutom har vi lyckats tima in en student förra veckan (Grattis Johannes!) och denna veckan flyttar vi! Vi är igång stort sett dygnet runt men oj, vad vi det är roligt och spännande! Vi får nog ändå säga att vi ser fram emot nästa vecka när flytten är avklarad och vi har blivit lite mer varma i kläderna på Beer Ditch. Då kommer vi också att få mer tid att fixa mindre akuta saker som att fixa solskydd på uteserveringen i söder, måla väggen utanför toan och sätta upp vår planerade tapetvägg med olika retrotapeter. Och många andra saker som fått stå på vänt.

Idag kl 15 öppnar vi på riktigt, dvs med den vanliga menyn (eller i alla fall nästan, långkoken dröjer tyvärr till nästa vecka). Vi är glada och förväntansfulla men också en liten smula nervösa om sanningen ska fram. Vi hoppas att ni har tålamod med oss i början tills vi har trimmat in rutinerna och fått allt på plats.Det kommer förmodligen att bli lång väntan på maten stundtals men om ni känner er hungriga eller otåliga så säg bara till i baren så bjuder vi på en skål med nötter medan ni väntar. Tack för att ni har tålamod med ett gäng galna rookies som öppnat en bar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s