Beer Ditch får ny ägare!

Kära vänner, nu är det klart, vi lämnar över Beer Ditch till ny ägare den 1 augusti. Det känns både roligt och sorgligt! Sista dagen vi har öppet blir lördagen den 22 juli och då hoppas vi att ni som inte är borta på semester kommer och säger hejdå! Men misströsta inte, mycket kommer att vara sig likt när nye ägaren Christian Håkansson öppnar efter några veckors uppfräschning av lokalen och det bästa av allt; allas vår Henrik kommer att vara kvar och hålla ställningarna bakom baren. Hurra!
Så här presenterar sig Christian: ”Jag heter Christian och är en dansk kock som hamnade i Skåne för 12 år sen. Jag brinner för mat och öl så när Beer Ditch var till salu kände jag att det här var det rätta stället för mig. Det noga avvägda och massiva ölsortiment som nuvarande ägare byggt upp kommer jag givetvis att behålla. Matmässigt kommer menyn dra lite mer åt det nordiska, med ett och annat smörrebröd, vilda och glada djur, samt närodlade grönsaker. Det är dock inte omöjligt att jag vid vissa tillfällen seglar iväg åt andra håll för att överraska med olika kombinationer av mat och öl till mina gäster. Kanske kan man till och med få sig en milkshake…
Jag hoppas att jag får träffa både gamla och nya Beer Ditch-gäster i höst!”

Vi ser fram emot att få besöka Beer Ditch som gäster i höst och hoppas få hänga med er på andra sidan bardisken. Det verkar mycket lugnare där! 🙂

 

christian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s