Fölsekalas på gång!

Du har väl inte missat att vi närmar oss vår tre-årsdag?! Den 7 juni är det exakt 3 år sedan Beer Ditch slog upp portarna första gången, den dagen glömmer vi aldrig. Vi hade en vecka på oss att komma i ordning, måla om, bygga baren och fixa och vi klarade det! Den 7 juni var inte bara vår öppningsdag utan också dagen för Maltes öltipspromenad och så mycket folk har vi aldrig sett på en gång. Det var helt galet! För att fira att vi har kommit så här långt och faktiskt också blivit en hel del duktigare på att driva pub sedan dess så ställer vi till med kalas lördagen den 10 juni. Vi öppnar redan kl 15 och sedan blir det full fart hela kvällen. Det blir ingen vanlig meny denna dag utan istället fixar vi en enkel men god pub-buffé med mat för både köttisar och vegosar (även veganer) till ett lågt pris. Ölen blir något alldeles i hästväg förstås och så bjuder vi alla på snacks, godis och tårta. Här ska firas! Boka gärna bord på boka@beerditch.com eller ring 040-969193 under våra öppettider. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s