2-årsfest!

Man kan knappt tro det men Beer Ditch fyller nu 2 år! Det måste vi fira förstås och vi hoppas att DU vill vara med. Lördagen den 28 maj är det dags och dagen till ära öppnar vi redan kl 15. Sen är det öppet hus fram tills vi stänger kl 01. Denna dagen dukar vi fram en smarrig buffé med alternativ för både köttätare och vegetarianer/veganer, för det facila priset av 100 riksdaler. Spännande ölsläpp blir det också förstås under hela kvällen, bla. har vår duktiga barpersonal bryggt varsin jubileumsöl (alltså 4 olika!) och våra vänner från Malmö Brygghus har också bryggt en specialöl till oss. För mer information om vad som händer under kvällen, följ oss på Facebook eller Instagram. För att vara säker på att få en sittplats, boka på boka@beerditch.com eller ring 040-969193. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s