Ny hembrygdstävling!

Tävla, brygg öl hos Hyllie, drick den på Beer Ditch!

 

BD Hyllie

 

Många har visat intresse för att vara med i en ny hembrygdstävling men missade informationen om en ny tävling som gick ut i december. Vi har därför bestämt oss att flytta fram tävlingen till i vår.

De bidrag som kommer in till det ursprungliga datumet 6 feb är naturligtvis välkomna, de kommer att bedömas i februari och är med i tävlingen.

Det ursprungliga uppdraget var att göra en klon på en Omnipollo-öl men vi har förstått att en del av er hellre vill jobba med egna idéer. Vi ändrar därför även uppdraget lite och det är nu att göra en våröl. Naturligtvis får det fortfarande gärna vara en klon av Omnipollo om man vill och fortfarande gärna med en twist.

Regler för att delta i tävlingen: – Lämna in eller skicka 2 flaskor av din tävlingsöl, inklusive recept och tanken bakom ölet till Beer Ditch (Beer Ditch, Thorsten Ekne, Nobelvägen 24, 214 27 Malmö). Glöm inte namn och e-postadress!

Senast lördagen den 2 April 2016 måste vi ha era bidrag!

Juryn blir som förra gången Beer Ditch, Hyllie Bryggeri och Sällskapet Malte.

Vi brygger tillsammans en batch av vinnarölen hos Hyllie Bryggeri och vinnaren kommer själv att få presentera sin öl på ett särskilt event på Beer Ditch.

Lycka till, vi ser fram emot era bidrag!

Hjälp oss sprida information om tävlingen. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s