Ny hembrygdstävling!

Tävla, brygg ölen hos Hyllie Bryggeri, drick den på Beer Ditch!

Loggor

Förra hembrygdstävling blev en succé och äntligen är det dags för nästa tävling. Denna gång har vi äran att, förutom Hyllie Bryggeri, även samarbeta med Omnipollo! Om tidplanen håller så hoppas vi kunna presentera det vinnande ölet under Malmö Beer Week i månadsskiftet mars-april.

Denna gång är ert uppdrag att göra en klon av något av Omnipollos öl, gärna med en twist. Omnipollo har släppt flera recept i boken Brygg öl och på sin Facebook-sida (Fatamorgana).

Regler för att delta i tävlingen:

– Lämna in eller skicka 3 flaskor av din tävlingsöl, inklusive recept och tanken bakom din version av ölet till Beer Ditch (Beer Ditch, Thorsten Ekne, Nobelvägen 24, 214 27 Malmö). Glöm inte namn och e-postadress!

Senast lördagen den 6 Februari 2016 måste vi ha era bidrag!

Förutom att Beer Ditch, Hyllie Bryggeri och Sällskapet Malte sitter i juryn, hoppas vi att de bästa ölen även hinner provas och kommenteras av Omnipollo.

Vi brygger tillsammans en liten batch av ert öl hos Hyllie Bryggeri och har, om allt flyter på, ett event under Malmö Beer Week där vi serverar ert öl bredvid några av Omnipollos.  

Har ni inte boken Brygg öl redan så köp eller beställ den idag! Den finns även att läsa i baren hos Beer Ditch fram till den 19/12.

Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s