Välkommen till Beer Ditch-bloggen!

Här kan du följa oss på vår spännande väg fram till öppningen av Beer Ditch den 7 juni. Det känns som om det kan bli en spännande resa. Att starta pub är inte gjort i en handvändning har vi upptäckt, inte ens om man tar över ett väl fungerande och välbesökt ställe som Sugar Ditch. Det är MYCKET som måste fixas, allt från alkoholtillstånd till sprinklersystem. Och när man bildar bolag så får man massor med samtal och mejl från folk som vill sälja på en saker och tjänster de tycker man behöver. Allt ska tas ställning till och mycket av det har man inte skänkt en tanke. Häromdagen ringde en man och frågade hur vi tänker göra med skadedjursbekämpningen! Eh,,, inget vi har funderat så där jättemycket på. Än.Tack gode gud för David och Lotta, de nuvarande ägarna, och deras tålamod. De svarar snällt på alla dumma frågor vi kommer med och delar glatt med sig av alla erfarenheter de fått under åren. Vad GÖR folk som startar en pub och som inte har en David eller en Lotta, vi bara undrar?

Att vi har valt att byta namn från Sugar Ditch till Beer Ditch beror på att vi vill markera att vi satsar ännu mer på ett stort ölsortiment. Men vi behåller halva namnet för att vi också vill markera att mycket kommer att vara sig likt. Vi älskar Sugar Ditch och hänger där ofta.Vi vill behålla den mysiga och avslappnande retrokänslan som gör det så så lätt att trivas där. Och vi vill ge er samma personliga service och vänliga bemötande som David och Lotta alltid gör.

Vi hoppas att ni gillar vår fina logga! Det är David och Lotta som gjort den åt oss, inom ramen för sitt designföretag Diket Design. Det är också på grund av Diket som de valt att lämna över sin verksamhet till oss, nu vill de satsa mer på sin design. Ni kan gilla både Diket Design, Sugar Ditch och Beer Ditch på Facebook.Och fram tills vi öppnar så är det öppet på Sugar Ditch. Hoppas vi ses där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s