Påsk-AW på Skärtorsdagen!

Välkommen på vår påsk-afterwork på skärtorsdagen. Vi öppnar redan klockan 13 och sen kör vi hela kvällen till 01! Det blir silltallrik för dem som vill med vår egen sill, ölsill finns också så klart! Påsköl och annan spännande öl finns förstås i baren, den som vågar kan köpa ölen i säcken med vår slumpölsgenerator. Coola hönslåtar på speleverket och påskblommor på borden och så bjuder vi på påskgodis. Kan det bli bättre? Klockan 20.30 blir det quiz som vanligt, fast kanske med något tema… 🙂

Passa på att festa in påsken med oss för sedan tar vi ledigt resten av påskhelgen.

Välkommen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s