Det lackar mot julöl!

Det börjar närma sig julhelg och våra öppettider i jul ser ut så här:

Vi har öppet som vanligt till och med torsdagen den 22 december. Då kör vi också säsongens sista Quiz Ditch som verkar bli något i hästväg med ALLA våra kluriga quizmasters på en gång. Boka ett bord för dig och ditt lag om du vågar! Då kommer vi också att berätta vilka lag som blivit säsongens bästa, säsongens flitigaste och vilket lag vi tycker har haft det bästa lagnamnet. Detta kan ni ju bara inte missa! Efter detta spektakel tar vi julledigt och öppnar igen fredagen den 6 januari. Vi hoppas att alla våra gäster har en riktig skön december med tid för hygge och en och annan öl. Och ölen hittar ni hos oss förstås, välkomna till Beer Ditch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s