Nu blir det vinterstängt på tisdagar!

Många trevliga människor har undrat varför vi inte bloggar längre och varit vänliga nog att säga att de saknar våra blogginlägg. TACK! Det HAR varit dåligt med inlägg här på sistone, vi beklagar det! Det beror inte på bristande intresse utan på att det har varit mycket att stå i men nu ska vi försöka skärpa oss. Det roligaste vi vet är ju kontakten med er, våra fantastiska gäster, antingen det sker öga mot öga eller via blogginlägg eller annat.

Så hur har vi haft det på sistone?

Jo tack, bara bra! Det tuffar på riktigt bra och inga maskiner har gått sönder den senaste tiden. TA I TRÄ! Vi har fått ett fantastiskt nytillskott i baren i form av Christian Kapusta och Daniel Jensen som rycker in när Henrik eller Thorsten behöver vara borta. Vi kan stolt konstatera att alla fyra som jobbar i baren är craftbeer-experter och brygger öl själva på hög nivå. Ni kan alltså även fortsättningsvis få expert-råd när ni undrar vilken öl ni ska prova härnäst. Nu har vår kock David också drabbats är ölnörderi och börjat brygga öl så även han är en bra samtalspartner när han någon gång rycker in i baren. Det är bara Johanna kvar som inte riktigt fattar vad det handlar om. Av denna anledning håller hon sig till kök och servering för det mesta och låter proffsen sköta baren. Försöker ni prata öl med henne ser hon ut som en fågelholk, men hon häller gärna upp en fatöl till den som vill om hon någon gång förirrar sig in bland ölnördarna.

Som någon kanske har märkt har vi i höst valt att sluta med livespelningar med undantag för enstaka events eller vår öppna scen första onsdagen i varje månad. Orsaken är att vi har upplevt att många av våra gäster kommer till oss för att få sitta och prata med sina vänner och med vår lilla lokal är det helt omöjligt att föra samtal när ett liveband öser på. Vi ser att en del reser sig och går när banden drar igång och så vill vi ju inte ha det! Det är också en hel del administrativt jobb med liveband och dessutom får det plats färre gäster. Allt detta sammantaget gjorde att vi valde att sluta tills vidare. Två trevliga undantag är dock på gång, vår Redneck night med Alabama Moonshine Co den 24/10 samt releasefesten med jazzbandet Lukas Björk Outer Quadrant den 14/11. Kolla kalendariet för mer information!

En stor nyhet från och med november är att vi stänger på tisdagar. Vi har bra beläggning på helgerna och torsdagar är alltid fullt på grund av quizen men tisdagar och onsdagar är ofta bara halvfulla. Trevliga absolut, men med de höga personalkostnader som man har i en sådan här verksamhet så är det inte ovanligt att de kvällarna drar in 0 kronor i vinst eller till och med går back. Alltså ”slår vi ihop” de dagarna till en och hoppas att våra tisdagsgäster kan tänka sig att besöka oss på onsdagar istället eller någon annan dag i veckan. För vi vill ju inte förlora någon av våra fina gäster! Vi hoppas och tror att vi kommer att öppna på tisdagarna igen till våren när beläggningen ökar igen. Tills dess önskar vi er välkomna till Beer Ditch onsdag till lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s