Beer Ditch presenterar: De bästa hembryggarna!

Ända sedan vi öppnade så har tanken varit att presentera de bästa hembryggarna på Beer Ditch. Ursprungligen tänkte vi ha ett litet picobryggeri i källaren och det är fortfarande något vi funderar på, men nu har vi hittat en lösning som gör att vi kan köra igång direkt!

Vi startar under vårt 1-årsjubileum med att presentera Malmös bästa hembryggare Brew Bastards! Regerande Malmömästare i Maltes hembryggarfestival.

Brew Bastards (https://www.facebook.com/pages/Brew-Bastards/) består av Martin Qvarfort och Jonas Olofsson och ni kommer att kunna prova två av deras fantastiska öl (en åt gången) Sour Mango och Sour Cranberry.

Vi är mycket glada att de ville göra dessa öl till vårt jubileum och missa inte att prova dem!

brewbastards

Framöver kommer vi att presentera fler hembryggare och ha speciella hembyggare-event där ni kan få information om hur ni brygger öl hemma och möjlighet att prata hembryggning med andra hembryggare, mer om detta kommer snart.

För att hitta de bästa hembryggarna och ölen utlyser vi Beer Ditch hembryggaretävling. Priset blir förutom äran, att ni får brygga er öl på Hyllie Bryggeri och sedan får vi alla möjlighet att prova den på Beer Ditch. Mer om tävlingen och senaste dag för inlämning till första omgången kommer snart.

Samarbetet med Hyllie Bryggeri (https://www.facebook.com/Hylliebryggeri) gör att vi kan göra ölet i liten skala till Beer Ditch men även en möjlighet för er, om det blir bra, att göra den igen i större volym och sälja till fler krogar.

hylliebryggeri

Vi är mycket exalterade över detta och hoppas att ni är det med! Kom och prova på lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s