Om oss

P1020368

Hos oss är det givetvis stort fokus på hantverksöl eller craftbeer och det får såklart väldigt gärna vara lokalproducerat. Fokus är dock först och främst på kvalitet! Därför finns många länder representerade på både vår flask- och fatlista. Sistnämnda domineras dock oftast av öl från de skandinaviska länderna.

Matmässigt strävar vi på Beer Ditch efter att servera viltkött, MSC-märkt fisk och skaldjur samt andra råvaror med extremt låg miljöpåverkan. Ekologiskt och närproducerat är givetvis också i fokus. Det mesta serveras på vårt underbara hembakade rågbröd i form av fantastiska smørrebrød, men vi serverar också en del rätter som hör hemma på en barmeny; inte minst vår väldigt populära Älg-pastrami burgare.

Välkomna!

 

2 reaktioner till “Om oss

  1. Hej Sebastian!
    En preliminär meny hittar du här på hemsidan under rubriken ”Äta”. Så fort vi hinner ska vi lägga in en mer specifik, vi lovar! Det är bara lite mycket just nu… :-). På öppningsdagen den 7 juni blir det ingen meny utan istället en buffé för alla. Sedan har vi stängt söndag-måndag. Första dagen med den vanliga menyn blir tisdagen den 10 juni.

Kommentarsfältet är stängt.