Vi har öppet!

Vänner! På senare tid har vi märkt en tydlig nedgång på antalet gäster och först fattade vi inte varför. Nu förstår vi att det beror på att många tror att vi har stängt. Det har vi INTE! Vi har flera spekulanter (som alla vill driva Beer Ditch vidare i samma anda, hurra!) men inget är bestämt än, sånt här tar tid. Och vi har ingen brådska, vi älskar Beer Ditch och vi älskar ER, våra fina gäster. Vi tänker köra så det ryker, ända in i kaklet, och vi hoppas att ni är med. Så fortsätt att komma och förgylla vår tillvaro och berätta för era vänner att vi fortfarande finns här. Vi kommer att hålla er uppdaterade om vad som händer, vi lovar. Och mycket kul är på gång: Efter påsk börjar vi med sommartider igen vilket betyder att vi öppnar även på tisdagar. Och flera spännande events blir det framöver bl.a det mycket uppskattade Spacelab, Malmö Beer Week och Maltes öltipspromenad. Välkomna till Beer Ditch i vår! ❤️🍻

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s