Det börjar bli dags att lämna över!

Vänner! För snart tre år sedan startade vi Beer Ditch som ett kul projekt. Vi ville göra något annat än våra konsultjobb, lämna skrivborden för ett tag och jobba praktiskt med en gammal dröm. Och det har varit en otrolig resa. Så mycket roliga stunder, så många nya vänner, det här kommer vi aldrig, aldrig att glömma. Men det börjar bli dags nu. Dags att lämna, dags att göra något annat. Vi har fortfarande roligt och vi älskar Beer Ditch, vår fantastiska personal  och våra fina gäster. Men vi börjar så smått se fram emot ett annat liv. Ett liv med mer ledighet. Kunna åka till stugan över helgen eller hänga med vänner på andra sidan bardisken. Vi har ett svagt minne av att det är så vanliga människor lever :-).

Så från och med nu är vi öppna för förslag. Vi har ingen brådska men tänker oss att någon gång under det här året lämnar vi över Beer Ditch till någon annan. Kanske du är sugen på en egen pub? I så fall har vi ett drömställe för dig. En populär craftbeer-pub med ett fantastiskt sortiment och kunnig personal; en pub som av många anses vara en av de 10 bästa i Sverige. Vi tänker inte påstå att man blir rik på att driva en pub. Men vi klarar oss bra. Och här finns en massa utvecklingsmöjligheter för den som är sugen. Köket kan förbättras. Uteserveringen kan utvidgas. Och under lokalen finns en lika stor källare som kan användas till vad ni vill. Mer yta för gästerna? Eller vill ni kanske starta ett eget bryggeri? Hålla ölprovningar?

Det bästa till sist: Gästerna! Världens bästa gäster ingår! Alltid trevliga och glada och peppar en till tusen. Vi har ALDRIG haft något bråk, vi får bara en massa kärlek. Varje dag! Det kommer vi att sakna och det är värt hur mycket som helst. Så fundera på saken. Är det inte du så kanske en kompis. Eller så är ni några som slår er ihop. Vi skulle älska om Beer Ditch drevs vidare i samma anda och vi delar gärna med oss av allt vi lärt oss under vår resa. Så hör av dig. Prata med oss i baren, mejla johanna@beerditch.com eller ring 0722-451145. Välkommen! / Johanna och Thorsten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s